TUOTTEET

YRITYKSILLE

Teemme yritysten kanssa yhteistyötä, valmistamalla yrityksen henkeen sopivia tuotteita, jotka tukevat yritystä markkinoinnissa ja vaikuttavat asiakkaiden viihtyvyyteen. Valmistamme yrityksille räätälöityjä tuotteita esimerkiksi muisto- ja lahjaesineitä sekä vieraskirjoja.

YKSITYISILLE

Valmistamme tuotteita asiakkaan haluamasta aiheesta ja materiaalista. Polttopiirrämme ja varustamme tekstein asiakkaiden omaa materiaalia erikseen sovittaessa.

KORKKITUOTTEET

Korkkituotteet, kuten pannunalunen tai lasinalunen, voidaan myös kuvittaa polttamalla. Valmistamme näitä valmiiksi kuvitettuna ja tarvittaessa asiakkaan tilauksen mukaisesti. Korkkituotteet ovat oivallinen sisustusmateriaali kotiin tai kesämökille.

KORTIT

Kortit valmistetaan polttopiirtämällä kotimaisesta koivuvanerista. Tämä on hyvä vaihtoehto perinteisille paperi-/pahvikorteille. Puinen kortti kuvineen ja teksteineen on uniikki tuote vaikka lahjaksi. Kortteja voidaan myös värittää puuvärein sekä muotoilla asiakkaan toivomalla tavalla. Kortit pintakäsitellään tarvittaessa luontoystävällisillä aineilla. Korttien koot noudattelevat yleisiä standardeja. Kortit voidaan lähettää postitse joko kirjekuoressa tai ilman.

PALVELUT

Yrityksemme tarjoaa kouluttajapalveluita kuljettajaopetukseen ja liikenneturvallisuuskasvatukseen.

TILAUKSET

Tuotteitamme voi tilata tällä hetkellä puhelimitse tai sähköpostitse.

Tuotannollisista syistä johtuen, emme aina voi vastata puhelimeen, joten pyydämme jättämään viestin tai sähköpostia. Otamme yhteyden mahdollisimman pian.